Nyhetsbrev - vilkår og betingelser


Aktivt samtykke for påmelding til vårt nyhetsbrev

Vi sender deg kun nyhetsbrev hvis du har gitt oss et eksplisitt og informert samtykke ved å enten melde deg på nyhetsbrevet på www.mester-rammer.no, www.artgate.no eller skrevet deg opp til påmelding på fysiske lister i en av våre avdelinger.

Med å melde deg på vårt nyhetsbrev har du aktivt samtykket til å motta vårt nyhetsbrev fra Mester Rammer AS og Artgate.no, og godkjent påfølgende vilkår og betingelser.

Personopplysning når du melder deg på vårt nyhetsbrev

Vi bruker Mailchimp som vår leverandør av markedsførings automation platform. Ved å melde deg på godkjenner du at informasjonen du legger inn sendes til Mailchimp for prosessering i samsvar med deres policy https://mailchimp.com/legal/privacy/ og terms https://mailchimp.com/legal/terms/. Dine data lagres for å kunne skape og bruke distribusjonslister, sende markedsføringskampanjer og gi deg informasjon om våre utstillinger opp til 3 ganger i måneden. Vi anser MailChimp som en tredjepartstjeneste. Din epostadresse og klikkhistorikk vil forbil i MailChimps database så lenge vi bruker MailChimps tjenester. MailChimp vil også overføre personlig data til MailChimps sine sub-prosessorer som utførerer kritiske tjenester som å beskytte mot misbruk og tilby støtte til MailChimp kunder - dette kan leses om i deres Data processing Agreement. https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Hva du takker ja til å motta når du melder deg på vårt nyhetsbrev:

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev takker du ja til dette fra Mester Rammer og Artgate.no:

  • Kampanjer og tilbud
  • Invitasjoner til utstillinger og informasjon om hovedutstillere og deres bilder
  • Informasjon om kunstnere vi formidler kunst for og mulighet til å kjøpe deres bilder
  • Gode tilbud på innrammet grafikk
  • Gode tilbud på innramming

Avmelding fra Nyhetsbrev:

Påmelding til vårt nyhetsbrev er frivillig og du kan når som helst melde deg av.

Dersom du ønsker å melde deg av nyhetsbrevet kan du gjøre det slik:

Trenger du hjelp til å melde deg av kan du kontakte oss på post@mester-rammer.no og vi vil hjelpe deg med dette. Vi ber deg da om å vennligst sende e-post til oss via e-postadressen som du ønsker å ha slettet fra abonnementet.